BEMÆRK: Danseteatret Fodfæste er lukket fra November 2018!

Publikum skriver om LER OG LYS

Ingrid Meyer, forfatter:

Denne danseforestilling fortæller en gribende, poetisk, provokerende og tankevækkende historie. Udgangspunktet er erfaringen af meningsløshed, når livet ikke vil, som jeg troede, det skulle efter reglerne. Men der er nok ingen regler – eller vi kender dem ikke? Der er en stor og mangfoldig verden, fuld af overraskelser, af dyr og mennesker og relationer! Og hvad kan vi gøre? – Ikke andet end at danse med dem! Og danset bliver der i denne forestilling, – og sunget – af Pernille Overø og af Jens Balder, som også spiller på diverse instrumenter.

Jeg var tryllebundet fra start til slut af fortællingen, ordene, der faldt så præcist, de stærke stemmer og de formbevidste trin og arabesker. Det er en kunstnerisk stærk forestilling, som jeg vil anbefale til alle, der bryder sig om dans og selv tør tage en svingom med de sværeste ting i livet.”

Malene Fenger-Grøndahl, journalist og forfatter:

I det intime samspil mellem de to (livs)kunstnere fortælles en specifik historie, som samtidig åbner et rum, hvor enhver kan finde og spejle sig selv og sin egen smerte, kamp, sorg og glæde.

Med bevægelsen og pausen, lyden og stilheden, skriget og den tavse guddommelige latter åbnes et rum, som enhver kan træde ind i – eller blive suget ind i – og hvor eksistensen er på spil og samtidig bekræftes og gives nyt liv.

 

Jan Thomsen, lektor i umd og skb, Via University College, Pædagog Udd. Jydsk:

En hudløs ærlig performance i dans, lyd, musik, ord og fortællinger, hvor man som tilskuer bliver bragt mange steder hen i erindringen og rundt i verdenen. Koblingen mellem (danse)fortællingen og musikken er et gennemgående stærkt træk, som præsenterede nye måder at anvende udtryksformer og virkemidler på – også set ind i umd-fagets udtryksmuligheder.

BEMÆRK: Danseteatret Fodfæste er lukket fra November 2018!